3.Julcseeka kókuszgolyó alappor -Vegán , Paleo , MM
Julcseeka Life, MENTES, vegan morzsás almás Medical Medium MM

Hozzávalók:
Első verzió:
- 280g Julcseeka kókuszgolyó alappor ( ( kókuszgolyó lisztkeverék itt ) )
- ízlés szerint édesítő ( én datolya sziruppal édesítettem )
- 20g frissen facsart citromlé
- 160 g kókuszkrém (kókuszkrém itt )
- 1-2g vanília por
- 25g folyékony kókuszolaj ( kókuszolaj itt )
- 100g klórmentes víz( klórmentes víz itt )
Màsodik verzio mèzzel, zsìrmentesebb verzió:
- 280g Julcseeka kókuszgolyó alappor ( ( kókuszgolyó alappor itt ))
- 160g mèz
- 20g frissen facsart citromlé
- 100 g növènyi krèm (kókuszkrém itt )
- 1-2g vanília por
- 25g folyékony kókuszolaj ( kókuszolaj itt)
- 100g klórmentes víz ( klórmentes víz készítése ezzel )
Almás töltelékhez:
- 5db alma ( reszelve kinyomkodva kb. 490g )
- Ízlés szerinti kizárólag természetes édesítés pl. 50g kókuszvirág cukor ( kókuszvirágcukor itt rendelhető )
- 5 g fahéj
ELKÉSZÍTÉSE: A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, majd szedjük két felé. Az egyiket kézzel lapogassuk a szilikonos tepsink aljára (kb. 22×20 as méret). Almát reszeljük le, nyomkodjuk ki a levét, tegyük hozzá a többi összetevőket és lapogassuk a tésztánkra. A maradék tésztát morzsoljuk az almára. Tegyük 180 fokos előmelegített sütőbe, légkeverés nélkül, alsó felső sütéssel süssük kb. 25-30 percig.
Legfinomabb másnap hűtőből kivéve.
Joanna almása:
