citromsav

A citromsavra szinte már mindenki érzékeny! Miért?
A citromsav egy olyan összetevő, ami szinte minden lisztkeverékben megtalálható, mivel ezt az olcsó alapanyagot teszik hozzá a szódabikarbónához, hogy megemelje, levegőssé tegye a tésztát.
Mi a gond vele ?
gyullasztja irritálja a gyomorfalat és az egész bélcsatornát. Nem a citrusokból nyerik, amik egyébként gyógyító gyümölcsök.
Bármilyen emésztőrendszeri tüneted van, mihamarabb be kell fejezni a citromsav fogyasztását, a legkissebb mennyiségben is, mivel tovább gyullasztja a problémás emésztőrendszeri területet, tehát súlyosabbá teszi azt.
A Julcseeka lisztkeverékek egyik EGYEDISÉGE a piacon azon felül, hogy Goitrogén mentes, az hogy minden lisztkeverék Citromsav MENTES.
Így a kifejezetten érzékenyek is bátran fogyaszthatják ♥