Összetevők: Tápióka keményítő, vöröslencse liszt, csicseriborsó liszt, bambuszrostliszt, útifű maghéj liszt, útifű maghéj
Elkészítési javaslat,sós keltes tésztákhoz: (Pl. péksütemények, lángos, tortilla, pizza, csigák ...)
78g lisztkeverék,
5g paleolit sütőpor
7g frissen facsart citromlé,
2g parajdi só,
80g tisztított víz.
A hozzávalókat alaposan gyúrjuk össze kézzel, amíg el nem válik a tál oldaláról a tészta. 10 percig pihentessük. Könnyű vele dolgozni, lisztezés nélkül nyújtható, formázható közvetlen a munkapulton.
Elkészítési javaslat, édes keltes tésztákhoz: (fánk, péksütemények...)
175g lisztkeverék,
9g sütőpor,
11g frissen facsart citromlé,
60g kókuszvirág vagy datolya cukor,
150 g tisztított víz
Ízlés szerint vanília por és reszelt citromhéj is kerülhet bele.
A Termék : -gluténmentes , -tejmentes ,-tojásmentes , -kukoricamentes ,-szójamentes ,-köles mentes , -cirok mentes ,-cukor mentes , ,-édesítőszer mentes , -vegan
Tápérték 100g ra vetítve:
Energia 303 kcal
1314 KJ
Zsír 1,53 g
Telített zsírsav 0,5 g
Szénhidrát 55 g
melyből cukor 0,7 g
Fehérje 11,92 g
Rost 24 g
Só 0,03 g
(A rost jelentősebb részét a vöröslencse adja)
Lisztkeverékeink gluténmentes üzemben gyártva !