Ha segítségre szorulsz, keress bátran :) +36203589959

Julcseekáról

Julcseekáról

2021.06.22 13:19
Julcseekáról

Mészár Julianna, ismertebb nevén Julcseeka.

A tudatos lisztek MEGALKOTÓJA, TERMÉK FEJLESZTŐJE.

Neki köszönhetjük az összes lisztkeveréket, hogy létre hozta és megosztotta velünk/veletek. 

Az egyik legfonotsabb kérdés és témakör, a lisztkeverékek Létrejöttének a története. 

Miért alkotta meg Julcseeka a saját márkás lisztkeverékeket?? 

Egyszerű. NEM VOLT MIT ENNIE. 

De nézzük a teljes történetét, az ő szemszögéből, így látni fogjátok, miért volt szükség a lisztkeverékek megalkotására. 

Az egész életem merő szenvedés volt. Közel 40 évesen viszagondolva el sem hiszem, hogy ennyi mindent kibírtam testileg és lelkileg is, és most itt vagyok mintha újjá születtem volna.

Nagyon hosszú utat tettem meg azután is, mikor úgy döntöttem kezembe veszem az Életem. Felébredtem az álomból, az Élet a betegségeimen keresztül üzent, hogy ébredj ébredj, valamit látnod kell. Meg kellett látnom, hogy a betegségeink az nem csak úgy ránk vetődnek az utcán, éppen mikor kit elkapva, hanem bizony tudatosan szinte minden körülöttünk azon dolgozik, hogy betegek legyünk, és kezünkbe kell venni az Életünket, nem is akárhogyan, hanem Tudatosan. Lassan haladtam, hisz ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, mindent ki kellett próbálnom, meg kellett tapasztalnom, hibákba kellett esnem, és mindez a végső cél érdekében. Nagyon sok évem ment el arra, hogy kísérletezgettem és egyik csoda módszerból ugráltam át a másikba. A saját életem árán kísérletezgettem, amivel nem foglalkoztam, mert vezetve voltam, tettem mindig amit tennem kellett. Soha egyetlen egyszer sem keseredtem el, hisz minden jellegű tapasztalásomat tanulásnak fogtam fel és haladtam tovább az úton, amin még most is rajta vagyok.  Olyan speciális problémáim voltak, hogy be kellett látnom, itt nem elég csak 1-2 kapszulát bekapni, vagy elhagyni ezt azt amazt. A tapasztalataim alapján olyan speciális protokollt kellett felépítenem ami a sok év tapasztalatokból a kirakós kockáit gyűjtögetve egyszercsak szépen össze nem állt.  Ezt hívom én Julcseeka Life életmódnak.  Melyben nem csak az étekezés területén szereztem tapasztalatokat, hanem az Élet minden  területéről. Akár a lelki szinten, akár az elme szintjén, a tudatosság minden szintjén, a testünk működésén keresztül a világ működésén át eljutottam a Mindenséghez, ami emberi elmével felfoghatatlan, meg kell ismernünk hozzá az elmén túli létezést.

"Mivel az étkezésemet is Tudatos szintre kellett emelnem, ezért olyan alapanyagokat is el kellet hagynom, amik szinte minden piacon lévő termékekben benne voltak, így magamnak kellett fejlesztenem.

Az első lisztkeverékemet a vegan palacsinta lisztkeveréket párom fejlesztette nekem, amikor már hetek óta az ágyan erőtlenül feküdtem és almát majszoltam, mert mást nem tudtam megenni, és folyton csak a kajáról beszéltem, hogy éhes vagyok, enni akarok valamit. Akkor ő neki állt, minden lisztet egyesével elkezdett tanulmányozni, mi hogy reagál és abból a tudásból fejlesztette ki az első olyan palacsintát ami nem szakadt, finom volt és nem volt benne útifű amitől hatalmasra puffadt  volna az eleve puffadt hasam.

Ez volt az első olyan étel, amit az almán kívűl meg tudtam enni, puffadás nélkül....és innen épitettem fel magamat és elkezdtem én magam alkotni, amikor már volt energiám új és új lisztkeverék csodákat. Ahogy egyre jobban lettem, már egy kevés útifűvet is elkezdtem tolerálni, így megint kinyílt egy ajtó és még több mindent tudtam fejleszteni"

Így keletkeztek a lisztkeverékeim, saját magamnak szerettem volna a legjobbat. Ezáltal nektek is teljes szívvel, lélekkel ajánlani merem. Julcseeka " 

 

Ebben a cikkemben a betegségeimet sorolom fel nektek időrendi sorrendben,  illetve részletezem, külön az étrendi hatásokat is a szervezetemre.

Korai gyermekkor:

  • Mumpsz
  • Bárányhimlő
  • Herpeszek a számon kívül, már ovis koromtól
  • Fülzúgás, fülsípolás, fülcsipogás – ami kívülről, anyukám számára is hallható volt

Tinikor:

  • Állandóan feltört a hajam, olyan volt mint a szénakazal
  • Pollenallergia tavasztól,  őszig – folyamatosan tüsszögtem, folyt az orromból a víz, égett, viszketett a szemem és viszketett az orrom
  • Nagyon pattanásos arc- amit nagyon nehezen éltem meg
  • Ekcéma- Eleinte csak az ujjaimon, majd a csuklómon, könyökömön, hátamon, térdemen. Elviselhetetlenül viszketett, folyamatosan vakaróztam. Leginkább a csuklómat dörzsöltem szét, mindig a farmeron korcába, jó erősen amíg el nem kezdett vérezni, majd utána nem csak viszketett hanem fájt is, csípett is és egyre jobban terjedt.
  • Felerősödött ekcéma – Ami az egész testemet érintette, az arcomat is bele értve. Iszonyatos fájdalmas volt még a ruha viselése is, arról nem is beszélnék,hogy lelki szinten hogy hatott rám, hogy szégyelltem magamat, amikor mindenki megbámult, a buszon az iskolában, az utcán…. fürdéskor folytak a könnyeim, olyan fájdalmam volt!

Nem készült kép rólam, de körülbelül ilyen volt az arcom, a nyakam  a testem minden porcikája, a könyökömön és alkaromon erősebb foltok, amiket mindig véresre vakartam, a kézfejemet, ujjaimat is alig tudtam mozgatni.

 

Kizárólag orvosi mosakodókrémmel tudtam fürdeni és sok sok este kamillás fürdővízben kellett áztatnom magamat.

Volt mikor csillapodott, volt mikor erősödött, de ez ekcéma elkísért 34 éves koromig.

  • Száraz bőr ,de az arc mégis zsíros pattanásos. Megjelentek a pattanások a hátamon is, nem csak az arcomon az ekcéma mellett.
  • Tyúkszemekkel is küzdöttem a talpamon. Alig tudtam menni a fájdalomtól.
  • Megjelentek a körmömön fehér foltok ezek aztán végig elkísértek
  • Vállgyulladás- A vállaim iszonyatos gyulladásban voltak. A gyulladástól ki is ment a helyéről, ami azt jelentette, hogy küzdelmes és fájdalmas volt vízszintesnél magasabbra emelnem a kezemet. Egy pontig ment, majd iszonyatos fájdalom, amíg egy speciális mozdulattal amit közben megtanultam, kikattintottam a helyéről és tovább tudtam emelni a kezem. Ez például reggel fésülködéskor mindig így kellett csinálnom. Ha vissza akartam tenni, ugyanez a mozdulat visszafelé. Éjszakánként ha úgy aludtam hogy elértem ezt a mozgás határt, őrült fájdalomra ébredtem, rettenetesen sírtam, mindig apukám kenegette fájdalomcsillapítóval, hogy tudjak aludni. Hol az egyik vállam, hol a másikban volt, váltakoztak.
  • A fejem jobb oldalt, a homlokomnál állandóan fájt, az orvos mindig a menstruációmra fogta, ha megvolt arra ha nem arra.
  • Mindig alacsony volt a vérnyomásom, sűrűn szédelegtem
  • Ivás után sokszor asztmatikus rohamaim voltak, éjszaka többször ziháltam álmomban, anyukám ébresztett.
  • A végtagjaim jéghidegek voltak télen nyáron. Aludni csakis zokniban tudtam nyáron is.

 

Izgalmakkal teli telt a kamaszkorom, ha egy pillanatban nem épp az orromat fújtam, és küzdöttem hogy vissza szorítsam a tüsszentésemet, akkor biztosan épp véresre vakartam valamimet ha épp a kezemet meg tudtam mozdítani a vállam miatt. A külsőm borzalmas volt,  a hajam csúnya, a bőröm okádék…….nem sok kedvem volt élni, nagyon sokszor feltettem magamnak a kérdést, hogy ezért minek élek?

20 éves korom után:

maradt minden ami eddig volt plusz rá:

  • Kétoldali vesegyulladásom volt elég sűrűn
  • felfáztam folyamatosan, már akkor is ha csak a hideg kőre néztem, vagy hideg székre ültem, erős szúrkálos fájdalommal, és pisiléskor erős csípős fájdalommal
  • Közép fülgyulladásom nagyon sűrűn volt. Eszméletlen fájdalmakkal, olyan mértékű gyulladásom volt, hogy a hallójárataim beszűkültek, semmit nem hallottam. Hol egyik fülemre hol a másikra, hol mindkettőre. Az orvosom szerint, hatalmas pattanások nőnek a hallójáratomban, volt mikor 3 db is és azok feszültek, gyulladtak amíg ki nem fakadtak, addig örült fájdalmaim voltak. Egy egy ilyen menet kb. 2 hétig tartott addig napi 8-10 szem cataflammal éltem. Persze teljesen süketen, párakötéssel a fejemen császkáltam az utcán is…minden más egyéb problémáimmal együtt… MB 1 es élet volt! 
  • Elkezdtem extrémen szőrösödni, állak, nyakak, mellkas, mellek, has ..leírhatatlan öröm volt!
  • Nyáron allergiás időszakra, nem volt elég még ami volt, a bal szemem elkezdett égni, majd az érzéssel együtt teljesen vérbe is állt. Kaptam az orvostól egy szemcseppet, ami a vérereket vissza szűkítette, így napi szintem folyamatosan csepegtettem a szemembe, hogy ne tűnjek vámpírnak.
  • Ez még nem volt elég mindig, mert szintén pollen szezonban ahogy kiléptem a szabadba, elkezdett a bőröm pattogni, nagyon érdekes érzés volt. Duzzadt mindenem és az ilyen apró pattogással jött végbe. A combom a felkarom, az ujjaim. ..pár perc alatt már a gyűrű sem jött le az ujjaimról.
  • Az élet megadta, a gyógyszer allergiámat, bármilyen gyógyszert bevettem, (leginkább fájdalom és lázcsillapítókat szedtem)  azonnal elkezdett dagadni a a felső ajkam, lett benne egy kemény csomó. Mamám tanácsára vettem be utána kalciumot is és elmúlt… ezt játszadoztam egy ideig amikor a dagadás egyre erősebben jött, belül a szám, a nyelvem is dagadt és a nyelőcsövem is, már fuldoklás szintjére. A legutolsó ilyen után, amikor azon gondolkoztam, persze itt másodpercek teltek csak el, hogy párom a mentőt hívja a kalcium után, ami már nem hatott semmit, vagy vegyek be még egy kálcium adagot és talán nem halok meg. Ez a nap volt az utolsó, hogy gyógyszert vettem be. Innentől kezdve a fülgyulladások eszméletlenül, brutálisan, fantasztikusak voltak, napi 8 szem cataflannal is persze, de a nélkül???!!!!! Nem is tudom, hogy éltem túl!? 
  • Innentől kezdtek jönni csak a problémák, pl. észrevettem, hogy vezetéskor a farkcsontom olyan iszonyatosan fáj, hogy beleizzadtam, azt se tudtam, hogy üljek.
  • Jött a candida gombám 2006-2013 ig minden napos kínjaim voltak, de szó szerint. Egyetlen egy nap pihenésem sem volt, az őrületes fájdalomtól. Ez olyan pont amikor felfázol, csíp ahogy pisilsz, majd leesel a wcről, viszketsz, büdös, túros gombás folyásod van megállás nélkül, hol zöld hol sárga, hogy ne legyen unalmas és a méh körül állandó erős fájdalom. Sex nuku, mert egyrészt ki az aki hozzád nyúlna ilyenkor, a másik meg olyan fájdalmat még el sem tudott képzelni senki ami ezzel jár. A létező mindenséget kipróbáltam, hogy múljon ez alatt a 7 év alatt, megszállottan kutakodtam minden pillanatban, de csak az életmódváltás hozott sikert.
  • A depresszióm az folyamatosan jelen volt, de ez időben már nagyon felerősödött. A minden napos szenvedésektől már nagyon elegem volt.
  • A hajam elkezdett korpásodni, de nem csak úgy hogy egy kis korpa, hanem egy ilyen vastag rétegekben, amit ha lekaptam vérzett. Eddig a fejemet nem vakartam, de innentől már ez is ment!
  • Az orvosom észrevette, hogy a nyaki nyirokcsomóim folyamatosan be vannak dagadva. Nem fájt de állandóan nagyok voltak, fertőzésre gondolt.
  • A fenekem megjelentek nagy, gennyes pattanások, amik miután elmúltak azután is barna foltok maradtak, de folyamatosan jöttek ki újabbak, írtó sexi volt!
  • Mellbimbó viszketésem lett, amibe majd bele őrültem sokszor, mert hiába vakartam az inger nem múlt el. Majd erős fájdalom is jelentkezett benne.
  • Kis idő után a jobb mellemben csomók lettek, amik már érintésre is nagyon fájtak.
  • Mindkét térdem nagyon elkezdett fájni. Ha pl. leguggoltam csak segítséggel tudtam felállni.
  • Krónikus fáradság szindrómám lett. Elfogyott az energiám. Hónapokig csak az ágyban feküdtem.
  • A jobb pajzsmirigyem megnagyobbodott
  • Pajzsmirigy alulműködésem lett
  • Elkezdtem hízni
  • Jaa az elfelejtettem írni, hogy gyerekkoromtól kezdve állandóan büfögtem, ha ettem, ha nem.
  • Egyre többet jelentkezett a lábgörcs, olyan erősen hogy üvöltve sírtam. Volt, hogy a bolt közepen meg kellett állnom, mert éreztem, ha megmozdulok, azonnal begörcsöl a lábfejem.
  • A szám belül folyamatosan tele volt herpeszekkel, alig tudtam sokszor beszélni tőlük. Folyamatosan ecseteltem.

30 éves korom után:

Maradt minden, amit eddig felsoroltam, jött még rá:

  • Egyik napról a másikra a nyelvfájdalom,úgy éreztem, mintha valaki késsel vágta volna szét a nyelvem. Belenéztem a tükörbe és a nyelvem több helyen mintha valóban szétvágták volna, szétnyílt s megváltozott a színe, foltos, piros lett. Mindennapossá vált.
  • A pollenallergiám még erősebb lett, sőt társult vele az arcüreg gyulladás, erős fájdalmakkal.Ha már kettőnél többször fújtam az orrom, máris begyulladt az arcüregem.
  • Szívritmus zavaraim lettek, volt hogy olyan sokáig nem ütötte  a következőt, hogy azt vártam  mozdulatlanul mikor esek össze.
  • A fogaim nagyon sokszor fájtak
  • A körmeimet innentől kezdve soha nem kellett vágnom, mert mindig letört.
  • Egyre több volt a súlyom
  • Hipozási tünetek jöttek, főleg ha éhgyomorra édeset ettem, azonnal leesett a vércukrom tőle, hányingerem lett, gyenge lettem és szédültem. Innentől kezdve reggelire csak sósat tudtam enni, édességet pedig csak miután jól laktam.
  • A meg nagyobbodott pajzsmirigyem elkezdett szúrni.
  • Ínygyulladásokkal küzdöttem

2014  ben jött egy erős életmódváltásom, elkezdtem  szigorúan paleozni .

Paleozásom alatt:

  • Refluxom lett, nagyon sokszor hetekig irtó fájdalmakkal
  • Napallergiám lett, felhólyagosodott a bőröm ha nap érte
  • Májfoltjaim lettek
  • Idegrángásaim lettek, főleg a szemhéjamon
  • Tele lett a testem, kb  havonta 3 szor millió apró fehér kiütéssel, aminek a közepe fehér volt és ki lehetett nyomni. kb. 2-3 nap alatt múlt el, ha szódabikarbónás vízzel átmostuk.
  • Ízületi gyulladásaim lettek, főleg a karban
  • Ínhüvely gyulladásom lett, fáslizva voltak a kezeim és olyankor mozdítani sem tudtam.
  • Gerincsérvem lett, 2 hétig ágyban fekvéssel, mert mozdulni sem tudtam úgy fájt, csak segítséggel tudtam a fekvésen kívűl bármit csinálni.
  • Hisztaminos lettem, már nem csak pollenszezonban tüsszögtem hanem télen is, csalánkiütéses lettem.
  • Szív ritmuszavaraim minden napossá váltak
  • Pánikrohamaim voltak mindig reggelizés előtt, mikor emeltem volna az első falatot a számhoz.
  • Vese görcseim voltak, véres vizelettel
  • Az orromon  vírusos szemölcsök jöttek ki
  • Folyamatosan influenzás voltam
  • A menstruációs ciklusom lecsökkent 14-15 naposra
  • A fülem tele lett gombával, amit nem lehetett kiirtani. Irtózatosan viszketett a fülem, fültisztítóval vakartam napi többször ami minden esetben korom fekete volt a baktériumoktól, mikor megnéztem.
  • Állandó tüdőgyulladásom lett és megfázásom, torokgyulladásom. Minden nap úgy tudtam nekiindulni a napnak, hogy sós vízben gőzöltem. Különben nem bírtam volna ágyon kívül maradni, annyira fájt a tűdőm is, illetve minden egyes új orr fújásra arcüreg gyulladásom lett. Ha nem gőzöltem, akkor csak mint egy halott kikészülve feküdtem az ágyban, és a lázam is ment felfelé.
  • Elkezdtem puffadni és gyomorgörcseim lettek a szénhidrátoktól
  • A pattogós kiütéseim állandósultak, mindig volt rajtam
  • A kereszt csontomtól jobbra ha rosszul léptem, vagy ha sokáig álltam idegbecsípődés szerű fájdalom jött rám. Akkor ott megállt a világ, mozdulni sem tudtam, mindegy hogy épp hol voltam.Egyszer biciklire felülés közben jött ki hirtelen, majdnem estem biciklistől… meg kellett tanulnom járni, mozogni úgy, hogy ez ne jöjjön elő. Csontkovácsnál is voltam vele, az sem segített.
  • A fogaim rohamosan elkezdtek szuvasodni, fogkövesedni és lyukadni. A fogorvos 2-3 lyukas fogat is talált évente nálam. Volt hogy sürgősségi kezelésre kellett mennem, annyira belobbant a fogam.

Életmódot váltottam, jött a ketogén étrend 2018 tavasza

Mivel nem tudtam már szénhidrátot enni, mert állandósult a puffadásom, ezért át kellett állnom a zsír alapú étkezésre.

  • Elkezdtem irtózatos ütemben hízni, zsírosodni.
  • Ödémás lettem, mindenem dagadt
  • Óriási, fájdalmas visszereim lettek.
  • A nyirokrendszerem hastól lefelé begyulladt, minden nyirokcsomómmal, nem bírtam normálisan járni, csak lassan és bicegve
  • Nagyon  erősek lettek a menstruációs fájdalmaim, egyszer el is ájultam tőle
  • Magas lett a koleszterinem
  • Álmatlanságban kezdtem szenvedni, (éjszakánként fél-1 órákat aludtam ) miközben aludni mindig jól aludtam, ha épp tudtam az allergiámtól.
  • Nem bírtam az oldalamon feküdni, mert nagyon fájt a combcsontom, ha nyomás alá került
  • Puffadásom elmúlt, ahogy nem ettem szénhidrátot, de 3 hónap után visszatért és állandósult a gyomorgörcsökkel együtt.
  • Fogaim még rohamosabban lyukadtak
  • 13 amalgán tömésem volt általános iskolás korom óta, folyamatosan cseréltettem ki őket fehér tömésre, ekkor a legnagyobbak kicserélése után, erős felső léguti tünetekkel szenvedtem, mindennapos tüdőgyulladás, tüdőfájdalom, csúnya köhögés, tüsszögés, orrfolyás, arcüreggyulladás.

Itt volt az a pont, ahol már nem követtem semmiféle irányzatot, hanem befelé fordulva figyeltem a sugallatokra és tettem amit kaptam. Mindent de teljesen mindent nulláról kezdtem.  Óvatos voltam, figyelmes és nem kapkodtam el semmit. tanultam minden egyes nap magamon. 2018 őszétől kezdtem a felfedező utamat es lettem napra napra egyre jobban.

 Összességében elmondhatom, hogy kicsi koromtól kezdve számomra csak ezek a testi nyavalyák voltak.

Nem tudom, és soha nem is tudom meg, hogy milyen pl. egy olyan gyerekkor ahol felelőtlenül játszhatsz. Milyen amikor úgy mész el egy  osztálykirándulásra, hogy nem a szobába gubbasztasz egyedül, mert folyamatosan tüsszögnöd kell és nem tudsz a többiekkel semmit sem csinálni. Soha nem fogom tudni, hogy ha az érettségin pl. szóbelinél meg tudom válaszolni azt amit kérdeznek, és nem azt mondom inkább, hogy nem tudom, csak azért  mert nem kaptam levegőt az ablakon beszálló fehér szöszmőktől amikre nagyon allergiás voltam, akkor hányast ért a tudásom. 34 évet éltem le úgy, hogy minden pillanatban azt kívántam szűnjön meg az életem, meddig tart ez még?

Mindenki mindig azt mondta, milyen szép vagyok, az óvodában, az általánosban, a középiskolában, a fiúk folyamatosan a szerelmes leveleket küldözgették. A lányok mindig irigykedtek, emiatt sokszor ki is közösítettek,  mondták, hogy olyan jó neked, hogy ilyen szép vagy… mit értem vele, soha nem mondtam el nekik, hogy engem ez rohadtul nem érdekel. Szégyeltem a bőrömet a ruha alatt, elegem volt a mindennapos szenvedésekből,  az arcomon folyton egy kiló vakolat volt … a randikat azért mondtam le, mert nem tudtam az ágyból kikelni. Az órákon oda sem tudtam figyelni mit tanítanak, azon gondolkoztam, hogy ki kéne ugranom az ablakon…és ha kiugrok biztos meghalok-e, vagy még nyomorék is leszek.. Vagy néztem egy csúnya arcú , kövér lány osztálytársamat, akinek mégis olyan tiszta volt  a bőre mint a babának és soha nem volt beteg, még influenzás sem, órákat tudtam csodálni a bőrét. Nem volt hiányzása az órákról sem, kiváló tanuló volt és azt kívántam bárcsak ő lehetnék!

Felnőtt koromra persze párkapcsolataim voltak, de kínszenvedések voltak, főleg a depresszióm miatt. Hogy nem volt bennem élni akarás, csak vonszoltam magam, nap nap után, folyton morcos voltam, a jókedvet a mosolyt nem ismertem,  így még ezt sem adta meg az élet, hogy legalább valami jót tapasztaljak a párkapcsolatokban.

A betegségeim leginkább, 2007 ben, 24 éves korom után kezdtek gyarapodni. A párommal 2006  nyara óta, 23 éves korom óta vagyok együtt, nem kell írnom szerintem, hogy mi mindent tolerált velem kapcsolatban ez idő alatt. Tűrte az idegi kirohanásaimat, a depressziómat, hogy nekem állandóan fájt valamim, hogy nem tudtunk menni sehová, vagy ha mentünk és nagyon rosszul lettem, akkor akárhol voltunk azonnal haza kellett utazni, hogy sex közben állandóan valami bajom volt, hogy mindig sírtam, hogy soha nem mosolyogtam, hogy ki kellett szolgálnia ha nem bírtam kikelni az ágyból, hogy a háztartást is sokszor neki kellett vezetni és sorolhatnám. Kimondhatatlanul hálás vagyok érte neki ezért, és azért is, hogy ezt egyetlen egyszer sem hányta a szememre! 

Ketogén étrend után változott meg nálam minden, mert ekkor már olyan mélyre süllyedt az állapotom, hogy nem tudtam enni sem, mert az is szenvedést okozott, ez 2017 nyarán volt. Ekkor az Élet  34 év után, kegyelmet adott számomra, azt mondta ha elég alázatos leszel és bízol bennem segítelek, hogy magad mögött hagyj minden betegségedet.

Én hátra hagytam minden tudásomat és hagytam magamat vezetni.  Olyan csodálatosan kaptam minden szükséges információt, lépésről lépésre, az összes hibázási lehetőség elkövetésével egyetembe, amiből tudtam tanulni, hogy erre nem tudok szót használni, mert nem létezik erre szó. Így jött létre a Julcseeka Life ami elsőnek nekem, majd páromnak és utána sok embernek adta vissza már azt az érzést, hogy milyen betegségek nélkül élni, és napról napra jobban lenni.

Elmondhatom, hogy végre tudom élni az életemet, csak az élet van számomra. Mindent meg tudok élni, betegség, fájdalom, szenvedés nélkül. Ezt ebben az életemben nem tapasztalhattam soha, hogy milyen.

A felsorolt betegségeimből minden elmúlt, helyrejött, megjavult kivéve a nyelvem, de az is nagyon sokat javult. Illetve a jobb pajzsmirigyem ami még ugyanakkora, de érzem hogy valami munkálatok folynak már benne is. A vérképem szerint már tökéletesen működik. A menstruációs ciklusom is kezd helyrejönni a 15 napról  folyamatosan növekszik, most legutóbb már 25 napos volt. Semmi fájdalommal, észre sem vettem semmit.

Tényleg semmi más nincs, se tüdőgyulladás, a fogaim 3 éve nem fájtak, nem lyukadnak, nem fogköves, a fülemből gombák is kimentek,a candida gombámnak nyoma sincs, a visszereim visszahúzódtak, nem fáj semmim sehol. Tüdőgyulladás elmúlt, arcüreg gyulladás is, a hajam egészségesebb mint valaha, nem törik, nem korpás, nincs pánikrohamom, a körmömet meg kellett tanulnom vágni, mert eddig soha nem kellett mivel mindig letört. Úgy lépek ahogy akarok, nem nyilal be sehol semmim, a gerincsérvemnek nyoma sincs. Lement rólam a zsír, tökéletesen alszom. Ekcémám elmúlt, nincs lábgörcsöm, idegrángásom, szívritmus zavarom. A legpuffasztóbb ételektől sem puffadok. A szemem nem gyullad, ha kimegyek nem dagadok a pollentől. Nincs csalánkiütésem. Reggelente simán tudok édeset enni nem esik le a vércukrom. A mellemből a csomók eltűntek, nem is fáj már. A koleszterinem rendben, az ereim tiszták, normális a vérnyomásom. A vesém akkor se gyullad be ha egy szál polóba viszem ki a szemetet télen. Mezítláb járkálok, nem fázok fel. Második telem, hogy zokni nélkül alszom. Nincs refluxom, simán megiszom a citromos vizet is amibe eddig majdnem belehaltam……

Ez a kép 2013 ban készült rólunk,láthatóan zsíros, nagy, puffadt volt a hasam, pufi az arcom, vastag a combon.. párom is elég pufi volt… ha találok még régi képeket feltöltöm azokat is  

 

Találtam egy képet egy régi kirándulásunkról, szokás szerint nem voltam jól, dehát minden kirándulásunk ilyen volt…… én leginkább a kocsiba gubbasztottam, megvártam páromat míg felfedezi a világot.

EZEN A KÉPEN A HAJAM ÁLLAPOTA JÓL TÜKRŐZŐDIK, VÉGE VÉKONY, TÖREDEZETT, MINT A SEPRŰ

Ezen a képen látható milyen zsíros és puffadt volt a hasam ketogén étrend alatt, miközben nem ettem szénhidrátot és most milyen lett, nulla mozgással rengeteg szénhidráttal, majd jobb oldalon a mostani, miután helyrejöttem.

Párom is folyamatosan hízott és hízott, miközben rendszeresen edzett, mivel ő is mindig pont azt ette amit én:

majd Julcseeka Life hatására ilyen most, ugyanannyi edzéssel.

Én most, életvidám, energikus, fitt minden nap 

Végszó:

2018 ősz óta ahogy tanulgattam, bár sokszor mellékvágányra kerültem, összességében mégis napról napra javult az állapotom, mert közben minden szükséges információt elém tárt az Élet, ami megmutatta az okokat és nem a tünetekekkel törődtem, hanem gyökeresen a problémáim okát kezeltem, de ez elmondható a testi és lelki szintre is.

Olvass tovább mi is az a Julcseeka Life életmód amit az élet segítségével fejlesztettem nem csak magamnak, hanem az összes élő embernek akinek elege lett a sok próbálkozásból és végre valóban a problémáinak az okát szeretné kezelni. 

- Julcseeka -

 Elérhetőségei : 

Blog : https://julcseeka.com

Instagramhttps://www.instagram.com/julcseekalife/ 

Itt mindent megtaláltok róla, az életéről, betegségekről, eredményeiről,oktató jellegű cikkekről,siker történetekről, receptekről,stb.