Ha segítségre szorulsz, keress bátran :) +36203589959

1.Julcseeka gabonamentes univerzális lisztkeverék- Vegán

Julcseeka mentes vegan somlói galuska recept a gabonamentesből

2022.04.03 19:50
Julcseeka mentes vegan somlói galuska recept a gabonamentesből

Piskóta Recept:

Piskóta elkèszìtèse:

A hozzàvalókat kézi habverővel keverjük csomómentesre. Ìzlès szerint egy rèszèbe keverhetünk kicsi karobport is. Sütőpapírral bèlelt tepsibe vagy szilikon tepsibe öntsük. Ideális tepsi mèret: 22*20 cm. Előmelegìtett sütőben, alsó felső sütèssel, hőlègkeverès nèlkül, 190-200 fokon tű próbàig süssük, sütőtől függően kb. 30 percig, de a tűpróbàra hagyatkozzunk.

Amìg sül a piskóta, kèszìtsük el a Julcseekàs drogmentes “csoki” màzat. Az alapanyagokat melegìtsük fel, ès kavarjuk csomómentesre

Kèszìtsünk vegan, mentes vanìliás pudingot, ìzlès szerint. Èn 2 csomag Vegan èlèskamra vanìliás pudingot hasznàlok 

Kèszìtsük el a habot is:

  • 200 ml kókuszkrém ( kókuszkrém itt  )
  • èdesìtèsnek ìzlès szerint nyers mèz 
  • egy evőkanál tápióka keményítő

Verjük habbà a kókuszkrèmet, ha megtörtènt keverjük hozzà a tàpiokát. Akár habzsàkba is tölthetjük, de simán csak kanalazhatjuk is.

Rètegeljük a somlói hozzávalóit. Piskóta, vanìlia puding, karobos máz, piskóta, vanìlia stb.. A tetejère tegyük a habot, szórjuk meg reszelt dióval és csorgassunk rà karobos màzt.