Ha segítségre szorulsz, keress bátran :) +36203589959

1.Julcseeka gabonamentes univerzális lisztkeverék- Vegán

Julcseeka mentes vegán omlett , rántotta a Gabonamentesből

2022.04.03 15:43
Julcseeka mentes vegán omlett , rántotta a Gabonamentesből

Nem azèrt ràntotta, mert tojás ràntotta àllaga ès ìze van, hanem maga az èrzete olyan, hisz ezzel össze kavarhatjuk a kedvenc sült zöldsègeinket, kinèzetre, elkèszìtèsre, ràntotta èrzèst ad. Mellesleg nagyon finom, laktató ès zsìrszegèny. Mi többszörös adagot eszünk meg egyszerre????

Tojás rèszhez a hozzàvalók, 1 adaghoz:

Vizen dinszteljük meg a vöröshagymàt, plussz ìzlès szerint zöldsègeket ( paprikàt, paradicsomot, fokhagymát stb)vegan szalonnát, vagy vegan virslit …. keverjük össze a masszànkat, hagyjuk pihenni, mìg formàzhatóvà nem vàlik. Amint a zöldsègek stb. megsültek, formázzunk a masszàból munkapulton laposabb kör alakot, majd helyezzük rà a zöldsègekre. Tegyünk rá fedőt ès hagyjuk, hogy a massza àtsüljön, pici erőssègen, nehogy a zöldsègek túl ègjenek.Ha ettől tartasz, akkor a tésztát tedd alulra a serpenyőbe, majd kanalazd rá a zöldsègeket ès úgy tedd rà a fedőt. Figyelgesd az alját, ha màr úgy làtod aranybarna, fordìtsd meg. A màsik oldalát rövidebb ideig kell sütni jóval. Amikor megsült hagyd hűlni. Fogyaszthatod ìgy omlettkènt is, de fel is darabolhatod, de csak azutàn tudod, mikor langyosra hűlt, ha hamarabb akarod nyàlkás lesz, olyannak fog tűnni, mintha nyers lenne. Nem az, várd amìg hűl . Melegen ne fogyasszuk‼️

Fogyasztás előtt egy picit szórjuk meg fekete sóval, ettől tojásos ìze lesz ,mehet rá füstölt pirospaprika is nyugodtan.