Vegán rakott krumpli

Vegán zöldbabos rakott krumpli a Julcseeka sütésálló túrókrém alapporból
A julcseeka túrókrémet nem csak édes sült süteményekben használhatjuk , de nagyon jó alternatíva a sós sült tejföl helyett is rakott ételekbe , pizzaszósznak .
Most egy szuper tartalmas vegán rakott krumplit hozok nektek , nézzük is a receptet :
1. Feltesszük héjába főni sós vízben a burgonyákat .
Ha kész leszűrjük , hűlni hagyjuk
2. Ragu hozzávalók :
-vöröshagyma
-tisztított víz ( reális árú víztisztító készülék itt )
-parajdi só
-zöldbab
-kápia paprika
-kapor
-fokhagyma ( 3 gerezd )
-borsófehérje granulátum ( granulátum itt )
-bors , fokhagymapor , bio ételízesítő
Elkészítés :
1.Tisztított vizen megpároljuk a vöröshagymát , majd hozzáadjuk a fűszereket . paprikát , zöldbabot és tovább pároljuk.
2.Hozzáadjuk a kinyomkodott borsófehérje granulátumot és tovább pároljuk . Ennek nem kell már sok , pár perc kb ,hogy összefőjjenek az ízek.
( a borsófehérje granulátumot áztassuk be vízbe kb 1-2 órára mielőtt használnánk és nyomkodjuk ki a levet belőle)
Túrókrém hozzávalók :
-40 g Julcseeka sütésálló túrókrém alappor ( túrókrém alappor itt )
-120 g növényi tejszín ( kókuszkrém itt )
-3 g parajdi só
-friss citromlé
-bors
-agave szirup ( egy pici csak )
-tisztított víz: szemmérétkre, hogy krémes de híg állagot kapjunk ( reális árú víztisztító készülék itt )
Elkészítés:
Kimérjük a hozzávalókat , összekeverjük és annyi vizet adagolunk hozzá , hogy kellemes ,,tejföl,, állagú szószt kapjunk . Kóstoljuk kell-e utóízesíteni . Ha finom akkor félre tesszük és készítjük a többi hozzávalót .
Megvan a krumpli , megvan a ragu , megvan a ,,tejföl,,
Már csak rétegezni kell és mehet is a sütőbe.
A burgonyákat ne felejtsük el megsózni minden réteg között egy picit
A burgonyára ment a ragu majd a szósz , és ebből 2 réteg
Jóétvágyat ♥