Ha segítségre szorulsz, keress bátran :) +36203589959

Tudatos ,,családtag ,,

Segítség nyújtás minden TUDATOS ember számára

2021.11.14 20:38
Segítség nyújtás minden TUDATOS ember számára

Segítség nyújtás minden TUDATOS ember számára  ,,ezekben az időkben ,, akik keresik a gyors megoldást az EGÉSZSÉGük terén.

A ma élő ember számára egy elengedhetetlen, szükségszerű „családtagról” szeretnék most írni.

Azt, hogy miért nevezem családtagnak, azt akkor fogod megérteni, ha el kezded használni. Számomra 2013 óta az”

Julcseeka

Hogy miért „CSAK” most írok erről?

Talán a legnyomosabb okom az volt, hogy soha nem szeretek semmit „tukmálni”.

Én teszem azt, amit tennem kell magammal és ha az emberek kérdeznek, hogy mit ajánlok, mit használok erre és erre ami hatásos, akkor szívesen elmondom, de magamtól, nem ajánlok soha semmit senkinek…

Most ez viszont megváltozott, mivel olyan külső nyomásban van része a szervezetünknek „ezekben az időkben” hogy már elengedhetetlenné vált, mindenki számára, hogy legalább egy „alap terméket” amiről írni fogok, mindig magánál tartson, amivel biztonságban érezheti magát, de legalább tudjon róla, hogy létezik ilyen segítség.

Ebben az időkben, mikor az orvos nem fogad ha beteg vagy, vagy a gyerek, mert” távgyógyítás” zajlik… vagy megsérülsz és egy pozitív teszt miatt ( már ha egyáltalán van rá pénzed) nem látják el a sérülésedet.

Szerintem nem is kell ragozzam, mennyire fontos most, hogy elkezdjük leválni az orvosi függőségünkről, különben nagy bajban leszünk, mi is és a szeretteink is.

Ezek mellett most mind eddigénél erősebben érintkezik a szervezetünk megállás nélkül caimtraillel (mérgezéssel), elektroszmoggal, sugárzásokkal, nehézfémekkel ,stresszel. Amik miatt a szervezetünk minden pillanatban segítségért esedezik.

Hozzám megállás nélkül érkeznek segítség kérések, Segítek annak aki kéri, kapacitásom erejéig, de sokan nem is tudják, hogy kérhetnék,

Nos, ezek voltak a nyomós okaim, amiért rávettem magam az írásra. Hogy segítsek mindenkinek, akinek csak tudok.

Három fontos téma, amiben leggyakrabban a segítségemet kérik.

-Az első számú az a kórokozók (vírusok, baktériumok, gombák) elleni védelem és mit tegyenek a szervezetükből való kiírtásuk reményében.

-Második az oltások mellékhatásainak a megszüntetése, csökkentése.

-Harmadik pedig a nehézfémek kivezetése a szervezetből.

…még sok területről érkeznek kérések, de ezek a legjellemzőbbek.

Vannak persze hosszútávban gondolkozva életmódok, étrendek, amik eddig ezeket sikeresen kezelték, ha elszántan évek óta betartott az ember mindent….de a hozzám fordulók tapasztalata és a személyes tapasztalatom is, hogy 2020 óta minden megváltozott és már nem elegendő xy módszer szerint táplálkozni. Jönnek vissza a tünetek, amik erősödnek is, és bizony aki tapasztalja, annak nagyon elkeserítő tud lenni, mert úgy érzi, már reményvesztett a helyzet, hisz minden bizalma abban az életmódban, étrendben volt ami már nem működik tökéletesen.

Be kell látnunk, hogy ezek már nem elég erősek és gyorsak, ki kell egészíteni őket valami erősebbel és gyorsabbal. Tehát nem azt mondom, hogy változtatni kell az életmódon, hanem azt, hogy ki kell ezeket egészíteni hatékonyabb segítséggel, amik nagyon jól kiegészítik egymást. A termékek a legszigorúbb életmódnak is megfelelnek, attól nem kell félni, hogy bármilyen elvünket fel kellene hagynunk miatta.

Akkora mértékű bizalmat tudott kiépíteni bennem 2013 óta, hogy én teljesen biztonságban érzem magam, mikor ez a termék a táskámban van.

A termékek, csodával határos módon segítenek, abban az esetben ha használva vannak kitartóan, rendszeresen, (vannak olyan esetek, mikor percenként) és módszerrel.

Mégis miben különleges ez a termék, hogy pont a ma élő ember számára nélkülözhetetlen családtag?

A világújdonságnak számító, magyar termék, aminek nincs konkurenciája, extrém hatóerejében radikálisan szakít az eddigi ismeretes módozatokkal. Egy háromgyermekes magyar családapa a feltaláló. Egy nagyon különleges és egyedi termékcsaládról van szó. Ezek olyan termékek, melyek rezgés és energiamintázataival a test minden sejtjére kifejtik a pozitív hatásukat. Egy nagyon különleges nano struktúrát tartalmaz.

Hogy te is megértsd kifejtem bővebben ezt a különleges hatásmechanizmust.

A termékekben található találmány, ami a különlegességét adja a többi termékhez képest, egy rendkívül gyorsan mozgó nanoméretű hordozó, levédett nevén NANOEFFEKTOR , ami akkora mint a DNS spirál két szála közötti távolság. A magyar feltaláló rájött, hogy ebbe a nanoméretű hordozóba, bele tud helyezni, több mint 250 gyógynövény, gyógyító kristály ásványi anyag és fém kolloid komplex energia mintázatát, és ezen felül közel 2.500 különböző a szervezet számára szükséges energia-mintázatot, információt, így azok a test legapróbb sejtjeihez is el tudnak jutni, alig pár másodperc alatt. Tehát ez a hordozó ezeket a rezgés mintákat, információkat a nano mérete miatt, tudja be juttatni akárhová a szervezetünkbe, még a sejtekhez is, ahol minden sejt, mint egy svédasztalból azt a mintázatot veszi le, ami neki épp szükséges ahhoz, hogy az öngyógyító folyamatokat, regenerálásokat el tudja végezni. Mondhatjuk,hogy ez a nanoeffektor és a benne található információk, egy intelligens öngyógyító mechanizmust aktiváló minták, amivel emlékeztetjük is a sejteket arra, hogy mi az eredeti funkció amit betöltenek a szervezetünkben, visszakapják az eredeti tervrajzukat.

(Ezt a legjobban akkor látjuk, mikor megsérülünk és a sérülés a termék használata közben szemmel láthatóan regenerálódik még a szkeptikusok szeme láttára is.)

Számomra ez teljes mértékben az a termék, amire szükségem van.

Az öngyógyításon felül még számtalan hatásai vannak, ha használjuk:

– Mivel nagyon sok féle gyógynövény mintázatát tartalmazza, laboratóriumi vizsgálatokkal igazoltan az öngyógyításon felül, széles spektrumú baktérium és gomba ölő, illetve inaktiválja a vírusokat. A fertőzéseket hihetetlen kis töménységben is megszünteti.

-Az öngyógyítás serkentésén, a kórokozó irtáson felül, fájdalom csillapító hatása is van és gyulladásgátló is.

-Ami rendkívül jó tulajdonsága, hogy a nanoeffektorok védik és újítják a kromoszóma végeket és helyre is állítják. Tehát telomeráz aktivátor.

Aki nem tudná, annak leírom, hogy ezek a kromoszóma végek (papucsok) folyamatosan kopnak. Minden sejtosztódás után rövidebbek lesznek. Minél többször osztódik egy sejt, annál rövidebb lesz a telomer, a sejt osztódása lelassul, majd nem osztódik tovább, megöregszik és meghal. E miatt öregszünk. Ebből adódóan ez a termék csökkenti a szervezet öregedését is.

A nanohordozó rendkívüli sebességgel szállítja a benne található mintákat, célirányosan. Laboratóriumi vizsgálattal igazoltan 30 – 60 másodpercen belül, már a csontvelőbe is kimutatható. A csontszöveteken is áthatol, így ott is tud segíteni, ahol nincs vérkeringés.

-A termékekben használt alapanyagok kizárólag természetes anyagok, lelőhelyeiket a legkorszerűbb mérésekkel bizonyítottan, olyan helyekről szedik kézzel, melyeket civilizációs ártalom és szennyeződés nem ért.

-Állati összetevőket nem tartalmaz és nem kísérleteznek állatokon sem.

-A növényi alkotók kinyerése és a nanohordozóba való elhelyezése, vagyis a nanoeffektációs programozás, olyan eljárással történik, mely a világon egyedülálló, jogvédelem alatt álló saját találmány. A lényege, az hogy nem hagyományos módon kivonatot készítenek a növényekből mint pl. a tinktúrákban, hanem itt megmarad a növény eredeti kristály szerkezete, és úgy hozzák létre az oldatot. A növény ebben az oldatban zsugorodva lesz megtalálható. Tehát ebben az eljárásban csupán a méretében változik a növény, szerkezetében megmarad. Olyan méretre zsugorodik, hogy ebbe a naoeffektorba bele lehet helyezni.

-Nem terheli meg szervezetünk egyik részét sem, nem lehet túladagolni sem. Nincs mellékhatása, ami nem szívódik fel, vagyis amire nincs szüksége a szervezetnek, az 72 órán belül kiürül. Teljesen biztonságos.

-Már csecsemőkortól használható.

-2 termék kiemelt minősítést kapott a TÜV vizsgálatán, melyek alapján a termékek fertőtlenítő hatású kozmetikumok.

-Gluténmentes, laktózmentes, vegan termékek, szintetikus anyagok nélkül, mikroműanyagot és szilikont, kőolajszármazékokat, aluminium sókat sem tartalmaz.

Két dolog amit kiemelnék:

-Ami még sok embernél fontos lehet akik, nehézfém méregtelenítést fontolnak, vagy csinálnak, hogy egyetlen egy módszerrel sem tudja a sejtekből a deponálódott nehézfémeket kiszedni. Sok a vér agy gáton is áthatol, de a sejtekbe nem. Ami sok esetben elég nagy problémt okoz, mert ezek a méreg anyagok okozzák a legnagyobb problémákat, mert sejtszinten okozzák. A termék mivel képes a sejtbe is behatolni, így onnan is feloldja a nehézfémeket.

-Vírus és bakterális fertőzések esetén nagyon sok tünetet okoznak az ezeknek az élősködőknek a melléktermékei ( toxikonjai) elhalt tetemei. A termékek ezt is kivezetik.

Biztos felmerült benned a kérdés, hogy ezt a terméket milyen területeken tudnád alkalmazni a családodban?

A termékek alkalmazhatóak:

  • Fertőzések, gyulladások helyi kezelésénél
  • Sebek, fekélyek, égési sérülések kezelésénél
  • Fájdalomcsillapításra
  • Sérülések, balesetek, sportsérülések -bőrfelületi sérülések, horzsolások -csípések. marások ápolására -szúrt, vágott, harapott, tépett sebek -zúzódások, ficamok, rándulások
  • Emésztőrendszeri panaszok kezelésére -torok, nyelőcső, gyomor -vékonybél, vastagbél, végbél,(aranyér) , bélgyulladás, chron betegség, végbélrepedés -gyomorfekély
  • Kozmetikai alkalmazás, bőrproblémák kezelése – Gyantázás után és egyéb bőrirritációk esetén -Gyulladt pattanásos arcbőrre -Bőrnyúlásra, maradandó striára, cellulitistre, striára -Elfajult, burjánzó anyajegyekre -pelenka kiütésre és egyéb kiütésekre -égési és fagyási sérülésekre -ekcémára, rosaceára, pikkelysömörre, övsömörre, vírusos szemölcsökre
  • Bőrgyógyászati panaszokra -Arcplasztika, bőrátültetés -Nagy felületű bőrhiány -Gyulladt elfertőződött sebek -Egyéb bőrproblémákra, bőrelváltozásokra
  • Ízületi és mozgásszervi panaszok esetén -Ízületi fájdalmak (sokízületi gyulladás) -Deréktáji ( keresztcsont fájdalom) -Háti és nyaki fájdalmak -Csontvelő gyulladás
  • Szaporító szervrendszeri panaszok esetén -Gombás fertőzés -Nemi betegségek -prosztata gyulladás
  • Fogászati szájsebészeti panaszok kezelésére -Fogínygyulladás, fogíny sorvadás, -afta,szájpenész, -szagtalanítás, -fogfehérítés, -lepedékképző gátlás, -toxikus anyagok megkötése
  • Léguti panaszok kezelésére -tüdő, -arcüreggyuladás, -hallójárati problémák -fülproblémák -légúti allergia -megfázás -asztma
  • Állatgyógyászat minden területén
  • Minden vírusos, bakteriális, gombás fertőzés kezelésére – EBV, övsömör, herpesz, streptococcus, korpás fejbőr, hajhullás
  • Kiszáradt bőr esetén
  • Vérzés csillapításra azonnal
  • Nehézfém kivezetéshez (koriander információival)
  • Szem problémák esetén
  • Nyirokrendszer tisztításhoz -Izzadásgátlásra, teljes nyirokrendszer tisztításra, -Celulitiszre, narancsbőrre -Pajzsmirigy alul és túlműködés esetén harmonizálásra -Hormonális problémák kezelésére -Érrendszeri problémákra, visszérre -Ödémára, vizesedésre -Sportoloknak -Izom és csontdaganat esetén
  • Menstruációs problémák esetén -Nőgyógyászati ciszták esetén, görcsök esetén, miómára, hüvelyi folyásra -kismedencei problémákra -petefészek gyulladásra -hüvelyfertőzésekre -HPV vírus esetén -méhszájsebre
  • Prosztata problémákra -Vizelési problémákra
  • Szervezet feltöltéséhez
  • Vírus megbetegedések megelőzéséhez
  • Arcmaszkok kezeléséhez, hogy a baktériumok ne szaporodjnak el rajta
  • Spirituális egyensúlytalanságra, kortizol problémákra

Jelenbe hoz, megemeli a tudatossági szintünket, stresszmentesít, fókuszálttá tesz, növeli a koncentráció képességet,energetikailag központba helyez

  • Antidepresszáns helyettesítésére, alvás koordinációra
  • Koleszterin háztartás optimalizálásra, támogatja a vérben a jobb oxigén ellátást
  • Vírusok neurotoxinjainak megkötésére, kivezetésére

Nálam mindig ott van a táskámban, mert „bármi” történik azonnal tudom használni, mint gyorssegély. Én ezért hívom családtagnak, mert mindig velem van.

Ez egy olyan fantasztikus találmány, ami hihetetlen népszerűség elé néz a következő években, nagyon sok ember életét, gondolkodásmódját meg fogja változtatni.

Figyelembe kell venni azt is, hogy mivel már nagyon súlyos a szervezetünk terheltsége ( kórokozókkal, toxikonokkal, oltásokkal, oltott emberek által kibocsájtott tüskefehérjékkel, nehézfémekkel) ne várjuk azt, hogy ezt majd egyetlen egy termék meg fogja oldani, főleg nem egyszeri használattal. Ő sem bír el mindent. Betegségenként más és más fajta termékeket is be kell vetnünk az alap terméken felül és hagyni kell nekik időt, hogy végezhessék a feladatukat, mert vizsgálatokkal bizonyítottan végzik.

Mire idáig jutottál neked is be kell látnod, hogy bizonytalan világot élünk, és neked is kell egy biztos pont az életedbe, ha probléma adódik, tudj mihez nyúlni és nem csak reménykedni, hogy majd mástól kapsz segítséget. Itt az ideje, hogy magunk gondoskodjunk magunkról és ebben ezek a termékek biztosan segíteni fognak.

,,Julcsseka,, a cikk írója . 

Azonban én is használom az alapterméket minden nap , és jelenleg egy speciális termék családot is . Tényleg érezhetően óriási szükség volt az én életemben is erre a szuper ,,családtagra,, így lett kerek egész a tudatos életmód amit követek. Lényegesen sokat segített főleg az őszi időben ,elég sokan betegek most . Itt az idő visszavenni az irányítást az egészségünk és az életünk felett ♥

Amennyiben szeretnél magadnak te is egy olyan családtagot, ami biztonságot ad neked ezekre a nehéz időkre, kérlek írd meg miben szeretnéd a segítségét a terméknek? Ahhoz mérten fogom küldeni neked a további információkat személyre szabottan.

 

Írhatsz a facebookos vagy instagramos elérhetőségeimre is, vagy e-mailben is: nyitraikitti1996@gmail.com